www.saraessexbradley.com

HANCOCK WHITNEY BANK NEW ORLEANS, LOUISIANA

INTERIOR BUILD-OUT, FURNITURE, FIXTURES AND FINISHES

PROJECT INFORMATION

COMPLETED: January 2019

PROGRAM: 200,000 SF

BUDGET: UNDISCLOSED

CLIENT: Hancock Whitney Bank

SERVICES: Programming, Architecture, Interior Design, Space Planning, Furniture, Fixtures and Finishes

MBA TEAM:

The project consists of nine (9) floors of 701 Poydras Street and includes offices for 54 departments (+800 employees), and the main bank branch on the plaza level.
The Executive Floor includes a 22-person Board Room with state-of-the-art A/V facilities, warming/catering kitchen, additional restrooms and dining facility. Other office spaces utilized premanufactured DIRRT wall systems
with Level 4 Electrical. A fully equiped 700sf employee breakroom is located Floor 15 and there are 2 coffee points per floor. Elevator Lobby renovations consists of minor finish upgrades as well as new ceiling treatment at the existing coffers as well as replacement lighting. Entrance doors will be relocated and be on the new card access system.
Hancock Whitney relocated their headquarters from its historical St. Charles Avenue location to the newly named Hancock Whitney Center, the former One Shell Square.
The relocated Bank Branch includes a Conferencing Center for meetings with bank customers and clients. The space has been designed to bring some of the elegant design elements of their original bank into their new contemporary setting.
The rebranding reflecting the Hancock Whitney merger also required new signage for all their facilities including the atop the Hancock Whitney Center.