BAKER, DONELSON, BEARMAN, CALDWELL & BERKOWITZ, PC | PLACE ST. CHARLES, NEW ORLEANS, LA

CORPORATE INTERIORS, FF&E

PROJECT INFORMATION

COMPLETED: 2011

PROGRAM: 45,400 SF

BUDGET: $3 MILLION

CLIENT: BAKER DONELSON BEARMAN
CALDWELL & BERKOWITZ

A full renovation of the 35th and 36th Floors of Place St. Charles was planned to organize Baker Donelson’s floor plan according to work flow and to unify the two floors. The new offices include an interconnecting stair adjacent to the reception area on Floor 36 and adjacent to the Break Room on Floor 35. State-of-the-art meeting space includes the latest technology and A/V equipment for teleconferencing and presentations. With the new renovation the firm is able to create a unique design. The muted colors and clean lines of the design reflect an energized and growing law firm.